Ingyenes fogászati konzultáció

Mindig igyekszünk megtalálni azt a fogászati, szájsebészeti megoldást, ami a páciens számára a legoptimálisabb, tehát a legnagyobb komfortot biztosítja és elérhető. Ehhez az ingyenes fogászati konzultáció során olykor hosszabb beszélgetés szükséges. Meg kell ismernünk a páciens elvárásait, esetleges félelmeit. Az igények ismeretében ismertetjük a reális lehetőségeket a fogászati beavatkozással kapcsolatosan. Ha a beteg kiválasztja a számára szimpatikus fogászati vagy szájsebészeti megoldást, igyekszünk alapos tájékoztatást, és minden kérdésére kielégítő választ adni.

Az ingyenes fogászati konzultáció a fogászati székben vagy egy számítógép előtt zajlik, ahol kiértékeljük a páciens röntgenjét.

A röntgen és a szájüregi vizsgálat alapján tudjuk felmérni a fogak, a fogágy, továbbá a korábbi fogászati munkák aktuális állapotát, és ezek alapján tudunk pontos fogászati terápiás javaslatot, fogászati kezelési tervet készíteni.

A fogászati állapot felmérés és a fogászati kezelési terv készítés ingyenes. Ha fogászati röntgennel nem rendelkezik a páciens vagy már egy évnél régebbi, akkor új röntgent készítünk, melynek ára 5000 Ft.

Ingyenes fogászati konzultáció kéréshez töltse ki a lentebb található űrlapot vagy kérjen időpontot telefonon:
+36 30/442-9025
+36 20/585-2557
+36 20/986-7180

 

Ingyenes fogászati konzultáció

Tekintse meg fogászati szolgáltatásaink listáját.

Fogászati garancia!

Mottónk, hogy az a fogászati munka igazán drága, amit kétszer kell elkészíteni, ezért mindig törekszünk a pontos, precíz munkavégzésre.